Meistä

Annika

Moi olen Annika, 43-vuotias Erityismetsän perustaja. Olen kahden lapsen äiti ja perheeseemme kuuluu myös koiria ja kissa. Intohimojani ovat luonto, vaeltaminen, selviytyminen ja haastavampi ensiapu. Olen koulutukseltani kasvatus- ja yhteisöohjaaja, luonto- ja elämysopas, eloonjäämis- ja taisteluensiapukouluttaja sekä lifesaver. Olen ohjannut runsaasti myös erityisryhmiä. Olen luonteeltani räiskyvä ja kaikki huomioon ottava sekä innostava. Mitä tiukempi tilanne, sen rauhallisempi minä. Ota rohkeasti yhteyttä tai nappaa hihasta jos törmätään. You name it!

Elina

Moi! Olen Elina, 33-vuotias liiketoiminnan ammattilainen, sisällöntuottaja ja digimarkkinoinnin opiskelija. Olen yhden aktiivisen pienen pojan äiti ja luontokasvattaja, lifesaver sekä innokas ruuanlaittaja ja valokuvaaja. Vapaa-aikani vietän joko metsässä uutta oppien ja rentoutuen tai kuntosalilla itseäni haastaen. Luonteeltani olen rauhallinen tarkkailija ja tämän vuoksi ryhmäohjauksissa arempien lasten on monesti helpompi lähestyä minua. Ohjaan mielelläni kaikenikäisiä ihmisiä. Olen suorittanut MPK:n Eloonjäämiskoulutus 3:n (SERE C) ja Eloonjäämiskoulutus 1:n (SERE A). Olen kouluttautunut myös sotilastaitojen ja kodin varautumisen parissa.

Aave

Moi! Olen Aave, Erityismetsän hypoallergeeninen Halikoira. Osallistun mielelläni kaikenlaiseen toimintaan osana ryhmää. Voit tilata minut mukaan ohjaukseen, retkelle tai tapahtumaan. Rakastan kaikenikäisiä lapsia ja toki aikuisiakin! Olen turvallinen ystävä kaikille ja eniten nautin, kun saan touhuta vapaana luonnossa.

Naavaparta

Tiesitkö, että syvällä Erityismetsän tiheissä kuusikoissa asustaa Naavaparta? Naavaparta on metsien suojelija, joka lapsia kohdatessaan palaa halusta päästä kertomaan heille metsien salaisuuksia. Naavaparran paras ystävä on keiju nimeltä Menni.

Metsätila

Erityismetsän metsätila sijaitsee Orivedellä Mäntäntien varressa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Tilan maasto on monipuolista, näköalapaikkoja on useita ja korkeusvaihtelu suurta. Tilalle rakentuu lähiaikoina esteetön patikkareitti laavuineen. Metsätila on käytettävissä sovitusti ohjauksiin ja ryhmille. Kysy lisää!

Katso video